Mij’s

Biermij (Jor & Lucas)

De biermij is veruit de belangrijkste mij op De Engelenbak en heeft daarnaast ook nog de grootste omzet. Heineken is de huisleverancier. Op ieder moment van de dag kan je van alles turven. Cola, Pils, Ice-tea, Cassis, zelfs fristi en nog veel meer. Ook voor chipjes wordt gezorgd. Voor feestjes laten we de fusten aanrukken rechtstreeks uit Wateringen (opslagplaats Heineken Haaglanden). De Engelenbak is het enige studentenhuis dat wordt beschouwt als café. En dus ook op die manier bevoorraad wordt.

Broodmij (Tijn)

Zonder brood ga je dood! Daarom is deze mij een belangrijke mij in huis. De heren die deze mij onder zich hebben gehad, of onder zich hebben weten echt alles over brood. Kortom, voor vragen over platgeslagen tarwebrood en andere soorten.

Persmij (Ali)

Een lekker sinaasappeltje is natuurlijk nooit vervelend! Heerlijk als je brak bent of jezelf helemaal gesloopt hebt de afgelopen dagen.

Lampenmij (Fokko)

Het helderste licht in huis heeft de verantwoordelijkheid deze te laten branden.

Webmij (Flo)

De webmij is belast met het bijhouden van de internetpagina. Hij is samen met de netmij de koning die het mogelijk maakt dat www.engelenbak.com online is. De Netmij en Webmij worden vaak samengevat als de Net&Web; Mij

Netmij (Sem)

De netmij regelt alle netwerkzaken op de Engelenbak. Deze persoon heeft bijzonder veel verstand van bits en bytes, uploaden en downloaden. Waar het nodig is ondersteunt hij de webmij.

Huis Energie Manager (HEM) (Timo)

Deze persoon tracht het energieverbruik van de heren huisgenoten binnen de perken te houden. Of dit lukt is maar de vraag!? Zo heel af en toe wil deze persoon toeslaan als de lampen van iemand nog aanstaan…

Noodlemij (Freek)

4 uur Cup-a-Soup, dat zouden meer mensen moeten doen. Heel fijn om je zakje te kunnen turven en weer even op te warmen als de HEM weer heeft toegeslagen en het veels te koud is in de eetzaal.

KC-Limo (Poetroe)

Deze multinational is van vele markten thuis. De basis is echter nog steeds de KC-limo. Heerlijke siroop op de turf!

Frituurmij (Frans)

Meer vet is beter. Lekker een frikandelletje of een van dobben kroket op de turf, lekker.

Fruitmij (Ezra)

Deze gezonde jongeman voorziet het hele huis wekelijks van de nodige vitavriendjes.

Eetboekman (Timo)

Deze koning is zo goed in programmeren dat er een heel verrekeningsboek is gemaakt (digitaal) waarmee online directe saldi kunnen worden bekeken van alle onderlinge verrekeningen.

Makroman (Chur & Doek)

Deze fijne kerel zorgt samen met de Makroman-retejong (Chur) voor al het inkopen bij de Makro. Lekker frituren, wassen, chips eten en nog veel meer.

Ei-mij (Don)

Iedere week lekkere eitjes van de eimij. Door nog onverklaarbare redenen wordt deze ervan beschuldigd eitjes te hebben gegooid tegen de gevel van knorrenvereniging St. Jansbrug.

Theedoekmij (Daslozen)

Een eervolle taak valt ten dele aan het oudste koppel zonder huisdas. Deze jongens zijn vol overgave iedere week druk in de weer met verse schone theedoekjes.

Archiefmij (Nathan)

Het archief is momenteel nergens meer te zien. Dit komt vooral omdat zij op het moment zeer actief aan het archiveren zijn, Daarnaast is morgen natuurlijk gister.

Befmij (Connie)

Hoewel Bef verleden tijd is, zorgt deze trouwe mij dat het nieuwe prinsje zich vermaakt in de gangen van zijn paleis.